Skip to content

Afgesloten en Open Mobiele Glaswanden

Met een verplaatsbare glaswand verander je de uitstraling van je werkplek. Met glaswanden creëer je een rustige, aparte ruimte die door de glazen panelen alsnog in contact staat met de ruimte daarbuiten. Varieer oneindig, voor iedere ruimte een passende oplossing. 

Onze Glaswanden

De ruime meerderheid van onze klanten kiest voor een paneelwand, maar onze glaswanden mogen er ook zijn. Wij bieden meerdere typen verplaatsbare glaswanden. Van groot en geluidsisolerend met elektrische bediening tot smal, licht en esthetisch. 

Glaswanden

TransSpace

Dé combinatie tussen een geluidsisolerende paneelwand en een open glaswand. TRANSSPACE glaswanden kenmerken zich door hoge geluidsisolerende waarden. De zelfdragende panelen worden snel verplaatst met een semi-automatische, elektrische bediening. 

Geluidisolerend: 45 of 47 dB Rw
Paneeldikte: 100mm
Semi-automatische, elektrische bediening
Glaswanden

Scala

SCALA combineert de slanke vorm van esthetische glaswanden met de geluiddempende eigenschappen van grotere, dikkere wanden. Zo ontstaat een functionele en stijlvolle verplaatsbare glaswand.

Geluidisolerend: 33-38 dB Rw
Paneeldikte: 40mm
Simpel handmatig te verplaatsen
Glaswanden

Spirit

SPIRIT is een zeer slanke, elegante wand die zorgt voor maximaal lichtbehoud en een stijlvolle uitstraling in elke ruimte. Af te werken met diverse soorten glas, fotoprint of foliebeplakking. 

Esthetische glaswand
Paneeldikte: 10mm
Simpel handmatig te verplaatsen

Gratis | Vrijblijvend | Snel Offerte Aanvragen

Algemene prijsindicatie vóór invullen van contactgegevens
Offerteaanvraag verstuurd in slechts drie minuten
Binnen 48 uur een offerte op maat, mét tekening
Bij akkoord digitaal te ondertekenen

Bepaal isolatie, afwerking, parkering en meer. Stel uw ideale wand samen en vraag direct een prijs aan. Onze innovatieve calculator toont gaandeweg zelfs een prijsindicatie.