Skip to content

Doe meer met dezelfde oppervlakte Verhoog het rendement van uw hotel

Ruimte is kostbaar. Mobiele wanden maken het mogelijk om meer te doen met dezelfde ruimte, zonder ingewikkelde verbouwingen. Geef ons uw wensen door en u ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat. 

Overtuigend Waarom Hotels voor Mobiele Wanden Kiezen

Flexibele Indeling

Ruimte optimaal benutten begint bij uw ruimte optimaal kunnen indelen. Zo accommodeert u zowel kleine als grote groepen op een oppervlakte die is afgestemd op hun behoefte. 

Hoger Rendement per m²

Dezelfde oppervlakte is gemakkelijker te benutten voor meerdere groepen tegelijkertijd. Waar een ruimte voorheen één groep kon accommoderen kan dezelfde ruimte met mobiele wanden een veelvoud aan. 

Geen Geluidsoverlast

Door de hoogwaardige geluidsisolerende materialen is er een geluidsreductie te realiseren van wel 57 dB Rw. Dit betekent dat gelijktijdige boekingen geen overlast hebben van elkaar. 

Bespaar Kosten

Alleen een kleine groep geboekt? Laat strategisch ruimte onbenut. Dit scheelt in de energiekosten en schoonmaak. 

Eenvoudige Bediening

Opstellen en parkeren doet u in een handomdraai of met een druk op de knop. Letterlijk! Mobiele wanden worden semi-elektrisch verplaatst en opgesteld of middels een bedieningsslinger. 

Wandafwerking in Huisstijl

De mobiele wand is volledig naar wens af te werken. Van RAL-kleuren tot houtmotieven en van whiteboard oppervlaktes tot antivingerafdruk. Zelfs vinyl- of leermotieven en -structuren zijn mogelijk. 

Geen Grote Verbouwing

De mobiele wandpanelen zijn zelfdragend, dus er zijn geen geleidende rails in de vloer nodig. Alleen in het plafond zit een rail die mooi wordt weggewerkt. 

Snelle Installatie

Doordat er geen ingrijpende verbouwing nodig is zijn de meeste klussen geklaard na één of twee dagen werk op locatie. Dit betekent dus een zeer minimale onderbreking van uw boekingen. 

Bekijk voorbeelden Mobiele Wanden in de Horeca

Bekijk Projecten Opgeleverde Projecten in de Horeca