Skip to content

Snel | Gratis | Vrijblijvend Van Prijsindicatie tot Offerte

Stap 1: Gebruik de Calculator

Met onze versimpelde calculator hoef je slechts enkele eigenschappen aan te geven van je gewenste mobiele wand. Hieruit volgt direct een algemene prijsindicatie op basis van soortgelijke paneelwanden die wij onlangs hebben opgeleverd. 

Stap 2: Overige Gegevens Aanvullen

Is de prijsindicatie in lijn der verwachtingen? Dan kun je in een paar extra stappen de overige details invullen. Wij zijn dan in staat om een exacte prijs op te stellen voor de gewenste mobiele wand. 

Stap 3: Ontvang een Offerte op Maat

Vul je contactgegevens in zodat wij een exacte prijs kunnen opsturen. Je ontvangt dan binnen 48 uur een offerte op maat mét tekening waar ook digitaal akkoord op kan worden gegeven. 

Directe een algemene prijsindicatie
Binnen 48 uur een offerte op maat
Offerte mét tekening
Bij akkoord digitaal te ondertekenen

Direct een algemene prijsindicatie Stap 1: Gebruik de Calculator

Afmetingen, Geluidsisolatie, Afwerking

Vul een paar basisgegevens in van je gewenste mobiele wand. Dan krijg je direct te zien hoeveel je wand ongeveer zal kosten. De uiteindelijke prijs, wanneer alle overige details ook bekend zijn, zal waarschijnlijk ergens in dit geschatte bereik uitkomen. 

Let op! Bepaalde extra’s, zoals premium afwerkingen, deuropeningen en hogere geluidsisolatie bepalen veel aan de prijs. Daarnaast wordt de prijs gebaseerd op recent opgeleverde, soortgelijke paneelwanden. De kans bestaat dat jouw samengestelde wand duurder of goedkoper uitvalt. 

Resultaat

Met deze calculator is snel te bepalen wat een mobiele wand ongeveer zal kosten. De ingevoerde eigenschappen van de gewenste wand zijn echter niet voldoende voor een nauwkeurige prijsbepaling. Hiervoor zijn meer gegevens vereist. 

Kun je je vinden in de prijsindicatie? Klik dan op Overige Gegevens Aanvullen. Dan kun je overige details aangeven. Wij kunnen dan vervolgens een exacte prijs opsturen. 

Meerdere Wanden

De calculator is bedoeld voor een snelle prijsindicatie van een enkele wand. Wil je een prijsindicatie of een offerte op maat voor meerdere wanden? Doorloop voor elke wand dan hetzelfde aanvraagproces, of neem contact op met ons. 

Voor een offerte op maat Stap 2: Overige Gegevens Aanvullen