Skip to content

Kwaliteit

Spijker staat voor kwaliteit. Wij werken daarom alleen met hoogwaardige materialen en ervaren monteurs. U bent zo verzekerd van een product wat nog jarenlang mee gaat. Standaard bieden wij vijf jaar garantie op een nieuwe wand. Deze garantie verlengen wij tot tien jaar i.c.m. met een onderhoudscontract.

Materiaal van Hoogwaardige Kwaliteit

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen weten we zeker dat uw mobiele wanden tientallen jaren mee kunnen gaan. Indien ze goed worden onderhouden natuurlijk. Deze wanden worden regelmatig verplaatst en ze moeten door de jaren heen goed blijven functioneren, zelfs bij duizenden bewegingen per paneel. Er is dus ook geen andere optie dan degelijk, goed materiaal te gebruiken van hoge kwaliteit. 

Fabriek hanteert hoge kwaliteitseisen voor materiaal en opbouw
Montage door ervaren monteurs die kwaliteit leveren

Ervaren Monteurs

De plafondrail die voor de geleiding van de panelen zorgt moet natuurlijk goed zijn geplaatst. Die moet volledig waterpas zijn (net als de vloer) en wordt op de millimeter geplaatst op de juiste hoogte. De panelen van de wand worden vervolgens goed afgesteld om te zorgen dat alles soepeltjes verplaatsbaar is, met minimale wrijving. 

Gedurende een jaar gebruik wordt er best wat gevraagd van een mobiele wand. Zeker gezien de vele bewegende onderdelen. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de panelen goed blijven functioneren en dat eventuele (toekomstige) problemen in een vroeg stadium kunnen worden opgepikt. Dat betekent dat plotselinge uitval van de wand en dure reparaties kunnen worden voorkomen. Onze monteurs, met hun jarenlange ervaring, weten hierin precies waar ze op moeten letten. 

Jarenlange garantie

Garantie

Wij bieden vijf jaar garantie op nieuw geplaatste mobiele wanden. Deze verlengen wij tot tien jaar garantie indien er ook direct een onderhoudscontract wordt afgesloten. Met dit jaarlijks onderhoud bent u verzekerd van een scherpe prijs én een goede werking van uw nieuwe wand. 

Keurmerken

Spijker beschikt over o.a. de volgende keurmerken:

CE Kwaliteitskeurmerk
TÜV Kwaliteitskeurmerk
VCA Kwaliteitskeurmerk

Geïnteresseerd in de kwaliteit van onze wanden?
Dan bent u misschien ook wel geïnteresseerd in: 

Gratis | Vrijblijvend | Snel Offerte Aanvragen

Prijsindicatie binnen 40 seconden
Volledig en transparant kostenoverzicht
Offerteaanvraag verstuurd in slechts drie minuten
Binnen 48 uur een offerte op maat, mét tekening

Bepaal isolatie, afwerking, parkering en meer. Stel uw ideale wand samen en vraag direct een prijs aan. Onze innovatieve calculator toont gaandeweg zelfs een prijsindicatie.