Skip to content

Projectverloop

Een standaard projectverloop bij Spijker begint met een offerteaanvraag. Bij opdracht wordt er ingemeten en worden alle details definitief bepaald. Daarna wordt de mobiele wand in productie genomen. De enige stap daarna is nog de montage op locatie.

Van Offerte tot Oplevering

Hier lees je wat je kunt verwachten gedurende het projectverloop van een nieuwe mobiele wand. 

Stap 1

Offerte Aanvragen

Het begint allemaal met een offerteaanvraag. U geeft in een paar stappen aan waar uw mobiele wand aan moet voldoen. Tussentijds krijgt u zelfs al een algemene prijsindicatie te zien. Zodra u ook uw contactgegevens heeft ingevuld kunt u de aanvraag versturen. U heeft hier slechts drie minuten voor nodig.

Begin hier met uw vrijblijvende offerteaanvraag »

Stap 2

Offerte Ontvangen

Binnen 48 uur (of twee werkdagen) na uw aanvraag ontvangt u van ons per email een offerte op maat mét technische tekening. Wij informeren u ook over potentiële bijkomende kosten die niet inbegrepen zijn in de offerte. Denk bijvoorbeeld aan verticaal transport indien de mobiele wand op een verdiepingsvloer geplaatst moet worden. 

De email met de offerte bevat een link om digitaal een opdrachtbevestiging te sturen. Bij opdracht nemen wij contact met u op om samen een datum in te plannen waarop wij kunnen inmeten. Dan komen wij langs om de exacte maten op te nemen. 

Stap 3

Details Bevestigen

Wij komen op bezoek en nemen de definitieve maten op. Gezamenlijk lopen wij ook nog even de diverse specificaties van de gewenste mobiele wand door. Dan weten we zeker dat alles klopt. 

Onze jarenlange ervaring laten wij ook spreken. Mochten wij reden zien om af te wijken van de gewenste specificaties, dan zullen wij dat benoemen. Uiteraard adviserend en eventuele afwijkingen van de opgestelde offerte is altijd in goed overleg. 

Stap 4

Mobiele Wand in Productie

Doorgaans is alles een week later wel besloten en bevestigd. De mobiele wand gaat nu daadwerkelijk in productie. Er is niets meer te bepalen of te veranderen aan de wand. 

Terwijl de technici in de fabriek de panelen opbouwen volgens uw specificaties plannen wij gezamenlijk een installatiedatum. Wij zullen u ook informeren over zaken die u eventueel moet regelen. Het eerder genoemde verticaal transport bijvoorbeeld. Dit soort dingen moeten goed geregeld zijn van tevoren, zodat de montage zo snel mogelijk kan worden afgerond. 

Stap 5

Montage en Oplevering

De mobiele wand wordt op de dag van montage voor uw deur afgeleverd. Als eerste wordt de plafondrail geïnstalleerd. Wanneer de rail is geïnstalleerd kunnen de panelen worden geplaatst en afgesteld. Voor de meeste projecten is dit één dag werk. Grotere projecten vragen natuurlijk meer tijd. 

Zodra de panelen allemaal staan zal de monteur demonstreren hoe de mobiele wand werkt. Daarna is de oplevering compleet. 

Stap 6

Langdurig Plezier van uw Mobiele Wand

Het project is afgerond! U bent blij met uw nieuwe wand, wij zijn blij met een tevreden klant.

Wilt u zorgen dat uw mobiele wand optimaal blijft functioneren? 

Een goed onderhouden wand kan decennia mee. Wij verzorgen ook jaarlijks onderhoud tegen een scherpe prijs. Schrijft u zich bij oplevering meteen in voor onze onderhoudsservice? Dan verlengen wij zelfs de garantie van uw nieuwe wand. 

Geïnteresseerd in het projectverloop van mobiele wanden?
Dan bent u misschien ook wel geïnteresseerd in: 

Gratis | Vrijblijvend | Snel Offerte Aanvragen

Algemene prijsindicatie vóór invullen van contactgegevens
Offerteaanvraag verstuurd in slechts drie minuten
Binnen 48 uur een offerte op maat, mét tekening
Bij akkoord digitaal te ondertekenen

Bepaal isolatie, afwerking, parkering en meer. Stel uw ideale wand samen en vraag direct een prijs aan. Onze innovatieve calculator toont gaandeweg zelfs een prijsindicatie.